Gastouderbureau Liefbeestje

Maandelijkse bureaukosten € 35,00 per maand ongeacht aantal kinderen.

We zijn een samenwerkingspartner voor gast- en vraagouder die PUUR op gastouderopvang gericht is; géén nevenactiviteiten, gastouderopvang is onze kern!

Wij richten ons op goede opvang voor een aantrekkelijke prijs. Ons doel is kinderen spelenderwijs te laten leren in een omgeving waar veiligheid en geborgenheid centraal staat.

We zijn graag persoonlijk in contact, met zowel gast- als vraagouders.
Ook bieden we adequate begeleiding aan onze gastouders, door het aanbieden van diverse cursussen en trainingen.
Daarnaast hebben we een pedagogisch aanspreekpunt waar iedereen terecht kan met opvoedvragen.

Middels nieuwsbrieven en onze Facebook-pagina houden we onze gast- en vraagouders up-to-date over alles wat ze moeten weten over de opvang en bijbehorende regelingen.

Wil je meer lezen? Vraag dan via ons contactformulier ons pedagogisch beleidsplan aan.

Betaalbare kwaliteit

Gastouderbureau Het Liefbeestje onderscheidt zich vooral door de lage prijs in combinatie met de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid voor zowel de gastouders als de vraagouders.

Onze Missie

Gastouderbureau het Liefbeestje staat voor het aanbieden van de leukste en meest passende persoonlijke ontwikkelingsvoorkeur van een kind in kleinschalig groepsverband, dit doen wij door het aanbieden van;

  • pedagogisch verantwoorde, kleinschalige kinderopvang voor alle kinderen van 0-12 jaar
  • professionele gastouders die wij continu begeleiden, bijstaan in keuzes en indien nodig bijscholen
  • optimale zorg- en ontwikkelingsmogelijkheden door onze gastouders, zodat het kind zich volledig kan ontplooien
  • betrouwbare en open communicatie door de medewerkers van gastouderbureau het Liefbeestje
  • een goede mix te maken tussen zakelijkheid en maatschappelijke verantwoording die wij dragen richting de jongste groep van onze samenleving; kinderen.
Gastouderbureau Boelie

Maandelijkse bureau kosten per maand € 29,50

Gastouderbureau Boelie bemiddelt en begeleidt bij gastouderopvang volgens een pedagogisch beleid en volgens de Wet Kinderopvang.

Wij zorgen ervoor dat ouders met een gerust gevoel naar het werk kunnen zonder zich zorgen te hoeven maken over de opvang van hun kind(eren).

Gastouderbureau Boelie gaat op zoek naar zeer betrokken en liefdevolle gastouders die voldoen aan de kwaliteitseisen waaronder veiligheid en hygiëne, gesteld door de Wet Kinderopvang. Wij staan voor open communicatie waarbij de kinderen centraal staan. Een kind is het meest dierbare voor ouders. Het is daarom belangrijk dat ouders de juiste vorm van opvang voor hun kind kiezen en dat zij met een gerust gevoel naar het werk kunnen.

Elk kind verdient het om zo goed mogelijk begeleid te worden naar een stabiele toekomst. Op een zorgvuldige wijze bekijken wij daarom de wensen en mogelijkheden en letten wij op de kwaliteit van de gastouderopvang. Hierbij staat de liefdevolle verzorging en de veiligheid van elk kind centraal