Even voorstellen


Mijn naam is Sanne Lambregts 33 jaar en ben samen met mijn partner en twee snoezige poezen Lenny & Pinky

woonachtend in Tuinzigt te Breda vlakbij het bruisende centrum.

Zowel mijn partner en ikzelf zijn ook beide hoogsensitief (HSP)

Nadat ik de opleiding SPW 4 afgerond heb ben ik enkele jaren werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg, kinderopvang en in de gastouderopvang.

Persoonlijk vind ik het belangrijk dat ieder kind de aandacht krijgt die hij/zij verdiend en zichzelf mag zijn met eigen gedachten en gevoelens.

Daarnaast kwam ik altijd in mijn werk in aanraking met kinderen die hoogsensitief zijn,

bekend zijn met de diagnose adhd, PDD-NOS en anderen vormen van autisme.

Mede hierom heb ik besloten om thuis een kleinschalige opvang aan te bieden als gastouder, omdat ik op deze manier elk kind de persoonlijke aandacht kan bieden die het nodig heeft en wat speciaal belangrijk is bij kinderen met HSP/ADHD/ADD en kan hierdoor sneller inspringen in de behoeftes wat een kind nodig heeft en dit ook tijdig signaleren vanuit mijn eigen ervaring als hoogsensitief persoon.

Wij zorgen dat het kind in een warme, veilige, plezierige en prikkelarme omgeving wordt opgevangen.

Omdat ik dus zelf Hooggevoelig ben kan ik voor kinderen die hooggevoelige/sensitief (HSP) of ADHD/ADD hebben een meerwaarde zijn als ervaringsdeskundige, maar ook bij kinderen die minder last van externe prikkels en dergelijke hebben kan dit omdat ik hierdoor goed aan kan voelen wat een kind nodig heeft en hier op inspringen want ik ben iemand die de opvoeding op een diepere manier bekijkt en betekenis geeft.